Selamat Singgah!

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke FunCrayons. Blog ini menyediakan material/bahan belajar tambahan untuk para pelajar kelas tuisyen kami. Kami dengan rendah diri ingin berkongsi dengan kalian semua.

Suka diingatkan di sini, apa yang kami kongsikan di sini ialah bahan-bahan yang kami rasakan sesuai dan dapat membimbing murid/pelajar. Blog ini tidak menawarkan khidmat untuk memberi nota penuh atau menyediakan karangan lengkap untuk menyiapkan tugasan sekolah mana-mana pelajar. Mohon budi bicara kalian agar tidak meninggalkan komen-komen yang tidak bermoral.

Gunakan bahan di blog ini sewajarnya dan dapatkan sumber rujukan lain untuk membantu anda belajar. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah atau kesulitan yang anda alami ekoran bergantung sepenuhnya pada isi kandungan blog ini.

Jika ada masalah dengan sebarang pautan di blog ini, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen entri berkenaan.

Rabu, Ogos 10, 2011

Latihan VKVK (Prasekolah, Tahun 1 & Pemulihan Khas)

Assalamu'alaikum. Salam Sejahtera. Hari ini Miss Crayon ingin kongsikan material untuk murid-murid cilik yang sedang belajar membaca. Jika sebelum ini Miss Crayon pernah muat naik latihan berbentuk 'wordmaze' untuk perkataan-perkataan VKVK (Sila klik di sini), cuba lihat latihan di bawah ini pula. Miss Crayon rasa latihan ini sesuai dijadikan sebagai material tambahan untuk anak-anak yang sedang mengenal sukukata seperti murid-murid prasekolah, Tahun 1 dan 2 serta Kelas Pemulihan Khas.

Latihan  VKVK 2

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Elakkan meninggalkan komen sebagai Anonymous/Tanpa Nama. Pilih 'Nama/URL', isikan nama (Tidak perlu isikan URL) dan tekan 'Teruskan'.

Follow by Email