Selamat Singgah!

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke FunCrayons. Blog ini menyediakan material/bahan belajar tambahan untuk para pelajar kelas tuisyen kami. Kami dengan rendah diri ingin berkongsi dengan kalian semua.

Suka diingatkan di sini, apa yang kami kongsikan di sini ialah bahan-bahan yang kami rasakan sesuai dan dapat membimbing murid/pelajar. Blog ini tidak menawarkan khidmat untuk memberi nota penuh atau menyediakan karangan lengkap untuk menyiapkan tugasan sekolah mana-mana pelajar. Mohon budi bicara kalian agar tidak meninggalkan komen-komen yang tidak bermoral.

Gunakan bahan di blog ini sewajarnya dan dapatkan sumber rujukan lain untuk membantu anda belajar. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah atau kesulitan yang anda alami ekoran bergantung sepenuhnya pada isi kandungan blog ini.

Jika ada masalah dengan sebarang pautan di blog ini, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen entri berkenaan.

Isnin, September 12, 2011

Doa Sebelum Masuk ke Kelas atau Dewan Peperiksaan"YA ALLAH, PERSIAPKANLAH KAMI DENGAN 
URUSAN KAMI, MELALUI PETUNJUK-MU”
*Bacalah doa ini dengan penuh khusyuk sebelum melangkah masuk ke dalam dewan/bilik peperiksaan.


Selain itu, bacalah doa mula belajar di bawah berulang kali supaya kalian tidak gugup sewaktu menjawab kertas peperiksaan.1 ulasan:

  1. alhamdulilah , terima kasih kerana dapat menyediakan doa sebelum masuk ke dewan peperiksaan ..

    BalasPadam

Elakkan meninggalkan komen sebagai Anonymous/Tanpa Nama. Pilih 'Nama/URL', isikan nama (Tidak perlu isikan URL) dan tekan 'Teruskan'.

Follow by Email