Selamat Singgah!

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke FunCrayons. Blog ini menyediakan material/bahan belajar tambahan untuk para pelajar kelas tuisyen kami. Kami dengan rendah diri ingin berkongsi dengan kalian semua.

Suka diingatkan di sini, apa yang kami kongsikan di sini ialah bahan-bahan yang kami rasakan sesuai dan dapat membimbing murid/pelajar. Blog ini tidak menawarkan khidmat untuk memberi nota penuh atau menyediakan karangan lengkap untuk menyiapkan tugasan sekolah mana-mana pelajar. Mohon budi bicara kalian agar tidak meninggalkan komen-komen yang tidak bermoral.

Gunakan bahan di blog ini sewajarnya dan dapatkan sumber rujukan lain untuk membantu anda belajar. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah atau kesulitan yang anda alami ekoran bergantung sepenuhnya pada isi kandungan blog ini.

Jika ada masalah dengan sebarang pautan di blog ini, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen entri berkenaan.

Sabtu, September 03, 2011

Nilai-nilai Murni (Nota Ringkas)

Selamat Hari Raya & Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Miss Crayon ucapkan untuk semua.  Hari ini Miss Crayon muatnaik nota ringkas nilai-nilai murni untuk calon-calon UPSR 2011. Mesti kalian tidak senang hati berhari raya tahun ini :) Bagi yang sedang membuat persediaan akhir, Miss Crayon harap nota ini sedikit sebanyak dapat melancarkan ulangkaji kalian.

Nilai Murni UPSR

1 ulasan:

 1. Nisa mengulang kaji pelajaran di dalam biliknya.
  Pada mingu hadapan,Nisa akan menduduki peperiksaan.
  Setelah penat mengulang kaji pelajaran,Nisa ke ruang tamu untuk menonton television.Nisa menonton
  cerita kegemarannya.Tiba-tiba tekaknya terasa haus.
  Nisa segera membancuh air.Setelah selesai membancuh air minuman,Nisa mengemas semula dapur.

  BalasPadam

Elakkan meninggalkan komen sebagai Anonymous/Tanpa Nama. Pilih 'Nama/URL', isikan nama (Tidak perlu isikan URL) dan tekan 'Teruskan'.

Follow by Email