Selamat Singgah!

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke FunCrayons. Blog ini menyediakan material/bahan belajar tambahan untuk para pelajar kelas tuisyen kami. Kami dengan rendah diri ingin berkongsi dengan kalian semua.

Suka diingatkan di sini, apa yang kami kongsikan di sini ialah bahan-bahan yang kami rasakan sesuai dan dapat membimbing murid/pelajar. Blog ini tidak menawarkan khidmat untuk memberi nota penuh atau menyediakan karangan lengkap untuk menyiapkan tugasan sekolah mana-mana pelajar. Mohon budi bicara kalian agar tidak meninggalkan komen-komen yang tidak bermoral.

Gunakan bahan di blog ini sewajarnya dan dapatkan sumber rujukan lain untuk membantu anda belajar. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah atau kesulitan yang anda alami ekoran bergantung sepenuhnya pada isi kandungan blog ini.

Jika ada masalah dengan sebarang pautan di blog ini, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen entri berkenaan.

Khamis, Februari 02, 2012

Novel Wira Persona Avatari - Teknik Plot


~ Imbas Kembali ~  
Anas teringat akan kata-kata ayahnya yang inginkan Anas dan Aina menjadi juara pertandingan Avatari seperti yang pernah dikecapi oleh ayahnya dan Pasukan Zamrud sedasawarsa lalu.
~ Dialog ~
“Maaf, terlepas komuter tadi,” jawab Adeen.

 ~ Monolog ~
“Tak sangka Aina pandai tulis sajak, walaupun perlu diperbaiki lagi,” kata Anas sendirian.

~ Suspens ~
Pak Cik Tan bersembunyi di dalam bilik persalinan untuk mengetahui siapa yang sebenarnya mencuri cip pemecut mesin Avatari.
~ Kejutan ~
Adeen ternampak dua orang lelaki yang mencurigakan di bilik persalinan.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Elakkan meninggalkan komen sebagai Anonymous/Tanpa Nama. Pilih 'Nama/URL', isikan nama (Tidak perlu isikan URL) dan tekan 'Teruskan'.

Follow by Email