Selamat Singgah!

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke FunCrayons. Blog ini menyediakan material/bahan belajar tambahan untuk para pelajar kelas tuisyen kami. Kami dengan rendah diri ingin berkongsi dengan kalian semua.

Suka diingatkan di sini, apa yang kami kongsikan di sini ialah bahan-bahan yang kami rasakan sesuai dan dapat membimbing murid/pelajar. Blog ini tidak menawarkan khidmat untuk memberi nota penuh atau menyediakan karangan lengkap untuk menyiapkan tugasan sekolah mana-mana pelajar. Mohon budi bicara kalian agar tidak meninggalkan komen-komen yang tidak bermoral.

Gunakan bahan di blog ini sewajarnya dan dapatkan sumber rujukan lain untuk membantu anda belajar. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah atau kesulitan yang anda alami ekoran bergantung sepenuhnya pada isi kandungan blog ini.

Jika ada masalah dengan sebarang pautan di blog ini, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen entri berkenaan.

Isnin, Mei 30, 2016

Nota Sejarah Tahun 4 - Bab 5 Zaman Air Batu

Nota Sejarah Tahun 4

Bab 5 Zaman Air Batu

Muat turun Nota Sejarah Tahun 4 - Zaman Air Batu (Bab 5) di sini.

 • Zaman Air Batu
 • Tujuh Benua
 • Tujuh Lautan
 • Pencairan Air Batu
 • Kepulauan Melayu

 Dapatkan nota Sejarah bab lain di sini.

2 ulasan:

 1. Balasan
  1. Maaf, nota yang boleh dimuat turun di atas memang tidak lengkap 100%. Kami memang tidak pernah berjanji untuk memberikan nota penuh. Nota-nota ini akan dilengkapkan sendiri oleh murid-murid semasa belajar di dalam kelas.

   Gunakan buku teks/buku rujukan sebagai bantuan

   Padam

Elakkan meninggalkan komen sebagai Anonymous/Tanpa Nama. Pilih 'Nama/URL', isikan nama (Tidak perlu isikan URL) dan tekan 'Teruskan'.

Follow by Email