Selamat Singgah!

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke FunCrayons. Blog ini menyediakan material/bahan belajar tambahan untuk para pelajar kelas tuisyen kami. Kami dengan rendah diri ingin berkongsi dengan kalian semua.

Suka diingatkan di sini, apa yang kami kongsikan di sini ialah bahan-bahan yang kami rasakan sesuai dan dapat membimbing murid/pelajar. Blog ini tidak menawarkan khidmat untuk memberi nota penuh atau menyediakan karangan lengkap untuk menyiapkan tugasan sekolah mana-mana pelajar. Mohon budi bicara kalian agar tidak meninggalkan komen-komen yang tidak bermoral.

Gunakan bahan di blog ini sewajarnya dan dapatkan sumber rujukan lain untuk membantu anda belajar. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah atau kesulitan yang anda alami ekoran bergantung sepenuhnya pada isi kandungan blog ini.

Jika ada masalah dengan sebarang pautan di blog ini, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen entri berkenaan.

Sabtu, Ogos 06, 2016

Lisan PT3 - Cara-cara Mengurangkan Kemalangan Jalan Raya

Lisan PT3 - Tema Keselamatan


Baca juga entri di bawah:
Langkah-langkah Mengatasi Kesesakan Lalu Lintas

Dapatkan material dan isi-isi untuk tajuk lisan di sini.
Selain itu, baca Tips Persediaan DI SINI dan DI SINI.

6 ulasan:

 1. Hai...pekara ini sungguh membantu saya dalam mencari dan menghuraikan idea untuk ujian lisan bertutur kali ini. Saya rasa bersyukur kepada Allah kerana dapat membantu saya dalam memastikan saya mendapat keputusan yang cemerlang dalam perperiksaan PT3 tahun ini.Moga-moga urusan anda semua yang menolong saya dipermudahkan Allah S.W.T. Amiin. Alhamdulillah Luar Biasa.

  BalasPadam
 2. Candu Bergolek17 Ogos 2016 10:42 PG

  Bapakk kau

  BalasPadam
 3. Hai.Assalamualaikum dan selamat tengahari. Terima kasih di atas pertolongan fun crayons kini saya sudah mengetahui serba sedikit dan mampu untuk mengulaskan idea saya dengan baik. Semoga ahli-ahli yang terlibat di dalam fun crayons berjaya dunia dan akhirat,dipermudahkan semua urusan serta hidup diberkati TUHAN. SEKIAN SALAM SAYANG DARI KEDAH.

  BalasPadam
 4. terima kasih ye....senang sikit saya nak buat ucapan awam.....

  BalasPadam

Elakkan meninggalkan komen sebagai Anonymous/Tanpa Nama. Pilih 'Nama/URL', isikan nama (Tidak perlu isikan URL) dan tekan 'Teruskan'.

Follow by Email