Selamat Singgah!

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke FunCrayons. Blog ini menyediakan material/bahan belajar tambahan untuk para pelajar kelas tuisyen kami. Kami dengan rendah diri ingin berkongsi dengan kalian semua.

Suka diingatkan di sini, apa yang kami kongsikan di sini ialah bahan-bahan yang kami rasakan sesuai dan dapat membimbing murid/pelajar. Blog ini tidak menawarkan khidmat untuk memberi nota penuh atau menyediakan karangan lengkap untuk menyiapkan tugasan sekolah mana-mana pelajar. Mohon budi bicara kalian agar tidak meninggalkan komen-komen yang tidak bermoral.

Gunakan bahan di blog ini sewajarnya dan dapatkan sumber rujukan lain untuk membantu anda belajar. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah atau kesulitan yang anda alami ekoran bergantung sepenuhnya pada isi kandungan blog ini.

Jika ada masalah dengan sebarang pautan di blog ini, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen entri berkenaan.

Sabtu, Ogos 06, 2016

Lisan PT3 - Ciri-ciri Pengguna yang Bijak

Lisan PT3 - Tema KepenggunaanDapatkan material dan isi-isi untuk tajuk lisan di sini.
Selain itu, baca Tips Persediaan DI SINI dan DI SINI.

9 ulasan:

 1. Terima kasih...halalkan saya ambik untuk students saya ye....

  BalasPadam
  Balasan
  1. terima kasaih

   Padam
  2. anda sangat baik hati

   Padam
 2. terima kasih sbb adakan benda ni

  BalasPadam
 3. I like thiS blog.It's help student to speaking with conffident.

  BalasPadam
 4. thank you because give to answer.

  BalasPadam
 5. terima kasih sebab adakan web ni pada mulanya saya ni tak pandai langsung bahasa melayu maksud saya subjek tapi lepas knal web ni akhirnya saya pandai betutur dan membuat kesalahan bahasa alahmdulillah terima kasih webbb tak maksud saya encik empunyaweb hahahaha

  BalasPadam

Elakkan meninggalkan komen sebagai Anonymous/Tanpa Nama. Pilih 'Nama/URL', isikan nama (Tidak perlu isikan URL) dan tekan 'Teruskan'.

Follow by Email