Selamat Singgah!

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera,

Selamat datang ke FunCrayons. Blog ini menyediakan material/bahan belajar tambahan untuk para pelajar kelas tuisyen kami. Apa yang kami kongsikan di sini ialah bahan-bahan yang kami rasakan sesuai dan dapat membimbing murid/pelajar. Ada sesetengah nota dan bahagian yang tidak lengkap.

Mohon budi bicara kalian agar tidak meninggalkan komen-komen yang tidak bermoral.

Gunakan bahan di blog ini sewajarnya dan dapatkan sumber rujukan lain untuk membantu anda belajar. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah atau kesulitan yang anda alami ekoran bergantung sepenuhnya pada isi kandungan blog ini.

Jika ada masalah dengan sebarang pautan di blog ini, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen entri berkenaan.

Jumaat, September 30, 2016

Jualan Buku Murah-murah di Bookcafe

Sedang berlangsung! 26 - 30 September 2016. Jangan lepaskan peluang. Jengah #mycybersale Bookcafe! Ada tawaran buku-buku semurah RM1 dan diskaun mencecah sehingga 95%! Inilah kesempatan kalian untuk mendapatkan buku-buku rujukan, novel-novel, buku-buku agama, buku bertemakan kembara dan macam-macam lagi dengan harga runtuh dan diskaun yang sangat berbaloi!


Rebut peluang menarik sempena #mycybersale. Klik sahaja banner di atas. 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Elakkan meninggalkan komen sebagai Anonymous/Tanpa Nama. Pilih 'Nama/URL', isikan nama (Tidak perlu isikan URL) dan tekan 'Teruskan'.

Follow by Email